Best Roblox Player Quiz Answers – Quiz Diva

Question 1. WHICH GAME WON “BEST GAME TRAILER” AT THE 8TH ANNUAL BLOXY AWARDS?

WHICH GAME WON “BEST GAME TRAILER” AT THE 8TH ANNUAL BLOXY AWARDS?
  • The Wild West
  • Parenthood
  • Tower Defense Simulator
  • Tank Warface

Answer:- Tower Defense Simulator

Question 2. IN TOWER DEFENSE SIMULATOR, WHICH ONE OF THESE GAME MODES CANNOT BE SPECIFICALLY CHOSEN AT THE START OF THE GAME?

VERSION 1
Question 2. IN TOWER DEFENSE SIMULATOR, WHICH ONE OF THESE GAME MODES CANNOT BE SPECIFICALLY CHOSEN AT THE START OF THE GAME?
  • Hardcore
  • Molten
  • Golden
  • Fallen

Answer:- Hardcore

Question 2. WHICH OF THESE GAME MODES DIDN’T MAKE IT OUT OF TESTING?

Version-2

Answer:- Titans

Question 3. IN TDS, WHAT WAVE DO BOLTS APPEAR IN NORMAL MODE?

VERSION 1

  • Wave 15
  • Wave 18
  • Wave 19
  • Wave 21

Answer:- Wave 19

Question 3. WHICH OF THESE IS A RESKIN OF THE HOSS HOG IN SUPER DOOMSPIRE?

VERSION 2

Answer:- Spooky Staff

Question 4. IN A MEGA SERVER IN TDS, HOW MANY HP POINTS DOES THE MOLTEN BOSS GAIN WITH THE ADDITION OF A PLAYER?

VERSION 1

  • 4000
  • 5500
  • 2500
  • 3000

Answer:- 2500

Question 4. IN SUPER DOOMSPIRE, WHICH OF THESE IS A BUFF OF THE FIRE SWORD?

VERSION 2

Answer:- 100% lower recharge time

Question 5. WHICH ENEMY SPAWNS A RANDOM ENEMY IN UPON ITS DEATH IN TDS?

VERSION 1

  • Necromancer
  • Mystery Boss
  • Hidden
  • Slow Boss

Answer:- Mystery Boss

Question 5. WHICH OF THESE STATUS EFFECTS INCREASES WALKSPEED BY 50%?

VERSION 2

Answer:- Homerun

Question 6. A LEVEL 4 ROCKETEER IN TDS ADDS HOW MUCH DAMAGE TO ITS BASE DAMAGE?

VERSION 1

  • 5
  • 10
  • 15
  • 20

Answer:- 15