Invincible A Quiz Answers 100% Score Be Quizzed

[ad_1]

Invincible A Quiz Answers 100% Score

Invincible A Quiz Answers 100% Score

Invincible A Quiz Answers 100% Score Be Quizzed

Invincible A Quiz Answers 15 Question Answers From Be Quizzed With 100% Score 


1. WHAT WAS MARK GRAYSON DOING WHEN HE GOT HIS POWER?


  • Taking out the Trash
  • Getting picked on by a bully
  • Stopping a crime
  • Sitting in class


Right Answer: Taking out the Trash


2. WHICH HERO TEAM DOES INVINCIBLE WORK WITH TO FIGHT THE FLAXAN ARMY?


  • The Guardian Junior League
  • The Pact
  • Teen Team
  • The Coalition of Heroes


Right Answer: Teen Team


3. THE GUARDIANS OF THE GLOBE MEMBER WHO IS A MASTER OF GADGETS IS AN ANALOG OF WHICH KNOWN SUPERHERO?


  • Green Lantern
  • Green Arrow
  • Batman
  • Iron Man


Right Answer: Batman


4. WHAT IS ATOM EVE’S POWER?


  • She can create/destroy energy on the atomic level.
  • She can transform any material on earth.
  • She can generate natural elements with her body.
  • She can manipulate matter on a subatomic scale.


Right Answer: She can manipulate matter on a subatomic scale.


5. HOW LONG WOULD IT TAKE A VILTRUMITE TO HEAL FROM HAVING THEIR SPINE RIPPED OUT?


  • One Day
  • One Week
  • One Month
  • One Year


Right Answer: One Week


6. WHAT IS THE DIFFERENCE (IN YEARS) BETWEEN MONSTER GIRL’S TRUE AGE AND THE APPEARANCE OF HER AGE?

Right Answer: 12


7. WHO WAS REX SPLODE CAUGHT CHEATING ON EVE WITH?


  • Monster Girl
  • Green Ghost
  • Amber Bennett
  • Dupli-Kate


Right Answer: Dupli-Kate


8. TITAN IS A DIRECT ANALOG FROM THE HERO?


  • The Thing
  • The Hulk
  • Human Torch
  • Black Adam

Right Answer: Human Torch

9. WHAT SIGNIFIES THAT DAMIEN DARKBLOOD IS NEAR?


  • A sudden drop in temperature
  • A sudden rise in temperature
  • The smell of burnt wood
  • Sprinkling of ash


Right Answer: A sudden drop in temperature


10. WHAT IS DEBBIE AND NOLAN’S FAVORITE RESTAURANT IN ROME?


  • Il Pagliaccio
  • Armando al Pantheon
  • L’Osteria Donato
  • Da Felice


Right Answer: L’Osteria Donato


11. WHAT DOES ROBOT SEND A DRONE TO RETRIEVE IN ORDER TO HELP MONSTER GIRL RECOVER?


  • Cerulean Cosmos
  • Belladonna Root
  • Wolfsbane
  • Verbena


Right Answer: Cerulean Cosmos


12. WHO CONFIRMS THAT NOLAN IS THE MURDERER OF THE GUARDIANS OF THE GLOBE?


  • Damien Darkblood
  • Art Rosenbaum
  • Debbie Grayson
  • Cecil Stedman


Right Answer: Art Rosenbaum

13. WHO IS THE FIRST PERSON TO ACCIDENTALLY DISCOVER THAT MARK IS INVINCIBLE?


  • Samantha Wilkins
  • Amber Bennett
  • Rick Sheridan
  • William Clockwell


Right Answer: William Clockwell


14. WHICH OF THESE VILLAINS MORTALLY WOUNDED INVINCIBLE?


  • Thokk
  • Mauler Twins
  • Martian EmperorRe
  • Animen


Right Answer: Thokk

15. WHAT DOES ALLEN THE ALIEN MISTAKE EARTH FOR?

Right Answer: Urath

Invincible A Quiz Answers 100% Score Be Quizzed



[ad_2]

Source link

Leave a Comment