Minecraft Expert Quiz Answers 100% Score BeQuizzed

Minecraft Expert Quiz Answers 100% Score

Minecraft Expert Quiz Answers Be Quizzed

Minecraft Expert Quiz Answers Be Quizzed

1. WHAT VIDEO GAME GENRE DOES MINECRAFT FALL UNDER?

Minecraft Expert Quiz Answers 100% Score BeQuizzed

  1. RPG
  2. Platform
  3. MMORPG
  4. Sandbox


Right Answer: Sandbox


2. WHAT ARE SKELETONS IMMUNE TO?

Minecraft Expert Quiz Answers 100% Score BeQuizzed

  1. Impaling
  2. Fire and Lava
  3. Drowning
  4. Poison


Right Answer: Drowning


3. HOW CAN YOU GIVE EXTRA-DAMAGE TO A WATER-BASED MOB?

Minecraft Expert Quiz Answers 100% Score BeQuizzed

  1. Poison the Water
  2. Suffocation Spell
  3. Potion of Healing
  4. Tridents enchanted with Impaling


Right Answer: guys there are all answers wrong but try Potion of Healing


4. WHICH OF THESE MOBS IS EXCLUSIVE TO MINECRAFT EARTH?

Minecraft Expert Quiz Answers 100% Score BeQuizzed

  1. Tropical Slime
  2. Horned Sheep
  3. Manta Ray
  4. Cluckshroom


Right Answer: Cluckshroom


5. WHAT IS A BIOME?

Minecraft Expert Quiz Answers 100% Score BeQuizzed

  1. An Oceanic Location
  2. Different Geographical Regions
  3. Specialized Mobs made in Labs
  4. A type of Mushrooms


Right Answer: Different Geographical Regions


6. HOW MANY DIFFERENT TYPES OF BIOMES ARE THERE?


7. WHICH OF THESE ITEMS CANNOT BE ENCHANTED?


  1. Wooden Shield
  2. Diamond Helmet
  3. Horse Armor
  4. Green Fireworks


Right Answer: Horse Armor


8. HOW LONG DID IT TAKE TO CREATE THE FIRST VERSION OF MINECRAFT?


  1. 6 Days
  2. 6 Months
  3. 13 Days
  4. 2 Years


Right Answer: 6 Days


9. HOW MANY HEALTH POINTS DOES A PLAYER START WITH?


10. WHICH OF THE FOLLOWING MOBS DROPS NO XP WHEN KILLED?

  1. Chickens
  2. Bats
  3. Sheep
  4. Spiders


Right Answer: Bats


11. HOW LONG DOES A PLAYER HAVE LEFT TO LIVE ONCE THEY RUN OUT OF DRUMSTICKS IN THE FOOD BAR?

  1. 2 Minutes
  2. 3 Minutes
  3. 80 Seconds
  4. 45 Seconds


Right Answer: 80 Seconds


12. WHICH FOOD ITEM HAS THE HIGHEST CHANCE OF CAUSING FOOD POISONING?

  1. Chicken
  2. Flesh
  3. Pufferfish
  4. Eggs


Right Answer: Pufferfish


13. HOW MANY TYPES OF POTIONS ARE AVAILABLE TO PLAYERS OF MINECRAFT?


14. WHICH MOB WAS ACCIDENTALLY CREATED WHILE TRYING TO MAKE A PIG?

  1. Stray
  2. Creeper
  3. Vex
  4. Pigman


Right Answer: Creeper


15. HOW DOES A ZOMBIE PIGMAN GET CREATED?


  1. A pig gets struck by lightning
  2. A player kills too many pigs
  3. Feed a pig rotten flesh
  4. Light a pig on fire


Right Answer: A pig gets struck by lightning


16. WHICH DIRECTION DO BREWING STANDS ALWAYS FACE?


  1. East
  2. West
  3. North
  4. South


Right Answer: East


17. WHAT COLOR IS THE BOTTLE IN A BREWING STAND?

  1. Blue
  2. Purple
  3. Red
  4. Green


Right Answer: Red


18. WHICH SPECIES IN MINECRAFT CAN’T TELEPORT IN A HOLE THAT’S TWO BLOCKS DEEP?

  1. Creeper
  2. Vex
  3. Spider
  4. Enderman


Right Answer: Enderman


19. WHAT’S THE SHORT KEY TO CLEAR YOUR CHAT SPAM?


  1. F4+A
  2. F3+D
  3. Shift+F3
  4. F6+T


Right Answer: F3+D


20. WHAT DO SNOW GOLEMS WEAR ON THEIR HEADS?


  1. Helmets
  2. Pumpkins
  3. Shawls
  4. Carrots


Right Answer: Pumpkins


21. HOW MANY BLOCK CAN A STONE TOOL MINE BEFORE BREAKING?

  1. 137
  2. 168
  3. 243
  4. 332

Right Answer: 137


22. IF YOU STUMBLE INTO A DUNGEON, HOW MANY CHESTS CAN IT CONTAIN?

  1. Always 1
  2. 0-2
  3. 1-3
  4. 0-4


Right Answer: 0-2


23. BELOW WHICH DEPTH DOES ONE TYPICALLY FIND DIAMONDS? (Y=0 IS BEDROCK)

  1. y=15
  2. y=30
  3. y=100
  4. y=10


Right Answer: y=15


24. THERE ARE OVER 300 DIFFERENT TYPE OF BLOCKS IN MINECRAFT, BUT WHICH 2 BLOCKS HAVE THE EXACT SAME LOOKS?

  1. None, every block in minecraft looks different
  2. Wheat and Sugar Cane
  3. Stone and Monster Eggs
  4. Prismarine and Emeralds


Right Answer: Stone and Monster Eggs


25. IN MINECRAFT, AT 4 WAY RAIL ROAD INTERSECTION, WHICH DIRECTION WILL THE RAIL ADJUST THEMSELVES?

  1. Northeast
  2. Northwest
  3. Southeast
  4. Southwest


Right Answer: Southeast

Leave a Comment