Minecraft Expert Quiz Answers 100% Score Updated

[ad_1]

 Minecraft Expert Updated Quiz Answers 100% Score

Minecraft Expert Quiz Answers Be Quizzed

Minecraft Expert Quiz Answers Be Quizzed

dear viewers now this quiz has ben updated now you will be get 100% score

Minecraft Expert Quiz From Be Quizzed Total 25 Question Answers With 100% Score Complete THIS Quiz And Your Reward 

Updated Quiz Answers

1. WHAT VIDEO GAME GENRE DOES MINECRAFT FALL UNDER?

Minecraft Expert Quiz Answers 100% Score BeQuizzed

  1. RPG
  2. Platform
  3. MMORPG
  4. Sandbox


Right Answer: Sandbox


2. WHAT ARE SKELETONS IMMUNE TO?

Minecraft Expert Quiz Answers 100% Score BeQuizzed

  1. Impaling
  2. Fire and Lava
  3. Drowning
  4. Poison


Right Answer: Drowning


3. HOW CAN YOU GIVE EXTRA-DAMAGE TO A WATER-BASED MOB?

Minecraft Expert Quiz Answers 100% Score BeQuizzed

  1. Poison the Water
  2. Suffocation Spell
  3. Potion of Healing
  4. Tridents enchanted with Impaling


Right Answer: 
Tridents enchanted with Impaling


4. WHICH OF THESE MOBS IS EXCLUSIVE TO MINECRAFT EARTH?

Minecraft Expert Quiz Answers 100% Score BeQuizzed

  1. Tropical Slime
  2. Horned Sheep
  3. Manta Ray
  4. Cluckshroom


Right Answer: Cluckshroom


5. WHAT IS A BIOME?

Minecraft Expert Quiz Answers 100% Score BeQuizzed

  1. An Oceanic Location
  2. Different Geographical Regions
  3. Specialized Mobs made in Labs
  4. A type of Mushrooms


Right Answer: Different Geographical Regions


6. HOW MANY DIFFERENT TYPES OF BIOMES ARE THERE?


  1. 94
  2. 67
  3. 78
  4. 52


Right Answer: 78


7. WHICH OF THESE ITEMS CANNOT BE ENCHANTED?


  1. Wooden Shield
  2. Diamond Helmet
  3. Horse Armor
  4. Green Fireworks


Right Answer: Horse Armor


8. HOW LONG DID IT TAKE TO CREATE THE FIRST VERSION OF MINECRAFT?


  1. 6 Days
  2. 6 Months
  3. 13 Days
  4. 2 Years


Right Answer: 6 Days


9. HOW MANY HEALTH POINTS DOES A PLAYER START WITH?


10. WHICH OF THE FOLLOWING MOBS DROPS NO XP WHEN KILLED?

  1. Chickens
  2. Bats
  3. Sheep
  4. Spiders


Right Answer: Bats


11. HOW LONG DOES A PLAYER HAVE LEFT TO LIVE ONCE THEY RUN OUT OF DRUMSTICKS IN THE FOOD BAR?

  1. 2 Minutes
  2. 3 Minutes
  3. 80 Seconds
  4. 45 Seconds


Right Answer: 80 Seconds


12. WHICH FOOD ITEM HAS THE HIGHEST CHANCE OF CAUSING FOOD POISONING?

  1. Chicken
  2. Flesh
  3. Pufferfish
  4. Eggs


Right Answer: Pufferfish


13. HOW MANY TYPES OF POTIONS ARE AVAILABLE TO PLAYERS OF MINECRAFT?

  1. 28
  2. 36
  3. 32
  4. 24


Right Answer: 32


14. WHICH MOB WAS ACCIDENTALLY CREATED WHILE TRYING TO MAKE A PIG?

  1. Stray
  2. Creeper
  3. Vex
  4. Pigman


Right Answer: Creeper


15. HOW DOES A ZOMBIE PIGMAN GET CREATED?


  1. A pig gets struck by lightning
  2. A player kills too many pigs
  3. Feed a pig rotten flesh
  4. Light a pig on fire


Right Answer: A pig gets struck by lightning


16. WHICH DIRECTION DO BREWING STANDS ALWAYS FACE?


  1. East
  2. West
  3. North
  4. South


Right Answer: East


17. WHAT COLOR IS THE BOTTLE IN A BREWING STAND?

  1. Blue
  2. Purple
  3. Red
  4. Green


Right Answer: Red


18. WHICH SPECIES IN MINECRAFT CAN’T TELEPORT IN A HOLE THAT’S TWO BLOCKS DEEP?

  1. Creeper
  2. Vex
  3. Spider
  4. Enderman


Right Answer: Enderman


19. WHAT’S THE SHORT KEY TO CLEAR YOUR CHAT SPAM?


  1. F4+A
  2. F3+D
  3. Shift+F3
  4. F6+T


Right Answer: F3+D


20. WHAT DO SNOW GOLEMS WEAR ON THEIR HEADS?


  1. Helmets
  2. Pumpkins
  3. Shawls
  4. Carrots


Right Answer: Pumpkins


21. HOW MANY BLOCK CAN A STONE TOOL MINE BEFORE BREAKING?

  1. 137
  2. 168
  3. 243
  4. 332

Right Answer: 137


22. IF YOU STUMBLE INTO A DUNGEON, HOW MANY CHESTS CAN IT CONTAIN?

  1. Always 1
  2. 0-2
  3. 1-3
  4. 0-4


Right Answer: 0-2


23. BELOW WHICH DEPTH DOES ONE TYPICALLY FIND DIAMONDS? (Y=0 IS BEDROCK)

  1. y=15
  2. y=30
  3. y=100
  4. y=10


Right Answer: y=15


24. THERE ARE OVER 300 DIFFERENT TYPE OF BLOCKS IN MINECRAFT, BUT WHICH 2 BLOCKS HAVE THE EXACT SAME LOOKS?

  1. None, every block in minecraft looks different
  2. Wheat and Sugar Cane
  3. Stone and Monster Eggs
  4. Prismarine and Emeralds


Right Answer: Stone and Monster Eggs


25. IN MINECRAFT, AT 4 WAY RAIL ROAD INTERSECTION, WHICH DIRECTION WILL THE RAIL ADJUST THEMSELVES?

  1. Northeast
  2. Northwest
  3. Southeast
  4. Southwest


Right Answer: Southeast

Minecraft Expert Quiz Answers Updated



[ad_2]

Leave a Comment