roblox dragon quest quiz answers 100% score be quizzed

[ad_1]

 

Roblox Dragon Quest Quiz Answers 100% Score

Roblox Dragon Quest Quiz Answers 100% Score Be Quizzed

1. THE ELEMENTALIST SET CAN BE OBTAINED AT WHICH DUNGEON?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Winter Outpost
  • Pirate Island
  • The Desert Temple
  • King’s Castle


Right Answer: The Desert Temple


2. THE TRITON WARRIOR SET CAN BE OBTAINED IN WHICH DUNGEON?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers
  • Aquatic Temple
  • Orbital Outpost
  • The Canals
  • Steampunk Sewers


Right Answer: Aquatic Temple


3. THE ANCESTRAL MAGE SET CAN BE OBTAINED IN WHICH DUNGEON?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers
  • King’s Castle
  • Enchanted Forest
  • Ghastly Harbor
  • Samurai Palace


Right Answer: Samurai Palace


4. THE CRYSTALLINE GUARDIAN SET CAN BE OBTAINED IN WHICH DUNGEON?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • The Canals
  • Enchanted Forest
  • The Underworld
  • Pirate Island


Right Answer: Enchanted Forest

5. THE SALVAGED WARRIOR SET CAN BE OBTAINED IN WHICH DUNGEON?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers
  • Steampunk Sewers
  • Orbital Outpost
  • The Canals
  • Samurai Palace


Right Answer: Samurai Palace


6. WHAT IS THE DIFFERENCE BETWEEN AN UNCOMMON AND EPIC VOID PLATE HELMET’S PHYSICAL POWER? (ON AVERAGE)

Roblox Dragon Quest Quiz Answers
  • 20 points
  • 10 points
  • 30 points
  • 25 points


Right Answer: 10 points


7. WHICH OF THESE ARMOR SETS REQUIRES THE PLAYER TO BE LEVEL 60?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers
  • Elite Warlord Plate Set
  • Pirate King’s Warrior Set
  • Barbaric Mage Set
  • Ice King’s Guardian Set


Right Answer: Pirate King’s Warrior Set


8. WHICH OF THESE ARMOR SETS HAS AROUND 1600 HP?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers
  • Ancient Plate Set
  • Ice King’s Warrior Set
  • Barbaric Warrior Set
  • Guardian Set


Right Answer: Ice King’s Warrior Set

9. HOW MUCH DOES THE RED KNIGHT HELMET SELL FOR? (BASE SELL)

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

Right Answer: 2000


10. WHICH OF THESE BOOSTS THE USER’S PHYSICAL DAMAGE FOR 8 SECONDS?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers
  • Taunting Aura
  • Battle Shout
  • Skull Flames
  • Demonic Spikes


Right Answer: Battle Shout


11. WHAT LEVEL DO YOU NEED TO BE TO USE INFERNAL ORBS?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers


12. WHICH OF THESE IS AN EPIC SPELL?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers
  • Life Dash
  • Star Barrage
  • Ice Totem
  • Starfall


Right Answer: Ice Totem

13. WHICH OF THESE GRANTS A MOVEMENT SPEED BOOST AND INCREASES SP.ELL DAMAGE BY 80%?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Inner Focus
  • Life Dash
  • Inner Rage
  • Overcharge


Right Answer: Life Dash


14. WHICH ONE OF THESE SPELLS SELLS FOR 8,000,000?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Spirit Bomb
  • Mighty Leap
  • Triple Blade Throw
  • Explosive Mine


Right Answer: Triple Blade Throw


15. WHICH ONE OF THESE HAS THE QUICKEST COOL DOWN SPEED?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Explosive Mine
  • Rending Slice
  • Explosive Punch
  • Electric Slash


Right Answer: Explosive Punch


16. WHICH OF THESE WEAPONS HAS AN AVERAGE BASE POWER OF 110,000?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Bioforged Greataxe
  • Hextech Katana
  • Dual Ocean Fists
  • Cracked Tooth Cleaver


Right Answer: Cracked Tooth Cleaver

17. WHICH OF THESE WEAPONS HAS AN AVERAGE BASE POWER OF 485,000?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Plasma Infused Cutlass
  • Inventor’s Greatsword
  • Mighty Fusion Maul
  • Bioforged Greataxe


Right Answer: Mighty Fusion Maul


18. WHICH OF THESE WEAPONS HAS AN AVERAGE BASE POWER OF 7.1 MILLION?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Aquatic Scimitars
  • Aquatic Executioner
  • Serpent Pike
  • Ocean Pearl Staff


Right Answer: Aquatic Executioner


19. WHICH OF THESE WEAPONS HAS AN AVERAGE BASE POWER OF 23.75 MILLION?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers
  • Forest Vine Hatchet
  • Enchanted Shard Dual Blade
  • Enchanted Shard Staff
  • Crystalline Shard Staff


Right Answer: Forest Vine Hatchet


20. WHICH OF THESE WEAPONS HAS AN AVERAGE BASE POWER OF 44?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Onyx Spell Scythe
  • Crimson Spellblade
  • Dragon Slayer Blade
  • Diamond Encrusted Blade


Right Answer: Onyx Spell Scythe

21. THIS CLASS DEPENDS ON BOTH THEIR WEAPON TO DEAL MELEE DAMAGE AND THEIR PHYSICAL ABILITIES TO DEAL RANGED DAMAGE.

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

Right Answer: Warrior


22. HOW MANY WAVES ARE REQUIRED FOR “ULTIMATE DUNGEON DEFENDER”?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers


23. WHAT LEVEL IS GRANDMASTER REACHED?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers


24. WHERE CAN YOU FIND THE SNIPER MERCENARY COSMETIC?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers
  • Ghastly Harbor
  • The Canals
  • Steampunk Sewers
  • Orbital Outpost


Right Answer: The Canals

25. WHERE CAN YOU FIND THE INVENTOR COSMETIC?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • The Canals
  • Steampunk Sewers
  • Ghastly Harbor
  • Orbital Outpost


Right Answer: Steampunk Sewers


26. ON “HARD”, WHAT ARE SAND PEASANTS BASE HP?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers


27. WHERE CAN YOU FIND THE DARK MAGE MOB?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Volcanic Chambers
  • Ghastly Harbor
  • Enchanted Forest
  • Underworld


Right Answer: Underworld


28. WHAT IS THE BASE HP OF A MOB, ON INSANE, ON ORBITAL OUTPOST?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • 4,500,000
  • 1,900,000,000,000
  • 4,400,000,000,000
  • 2,300,000,000


Right Answer: 1,900,000,000,000

29. WHO IS THE FINAL BOSS ON AQUATIC TEMPLE?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Ancient Temple God
  • Sea King
  • Temple Pharaoh
  • Fish King


Right Answer: Sea King


30. WHO IS THE LAST BOSS ON THE ORBITAL OUTPOST?

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Tesla Master
  • The Destroyer
  • Lord Varosh
  • Hologram Assassin


Right Answer: Lord Varosh



[ad_2]

Source link

Leave a Comment