the gen z slang quiz answers 100% score quizfactory quiz

[ad_1]

The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score

The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score

The Gen Z Slang Quiz

The Gen Z Slang Quiz From Quiz Factory With 100% Score Complete This Quiz And Get 8RBX

1. What are you doing if you’re “spilling the tea”?

The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory

  • GOSSIPING
  • MAKING A MESS
  • WORKING HARD
  • CLEANING YOUR ROOM


Right Answer: GOSSIPING


2. What does it mean if something is “basic”?

The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory

  • UNORIGINAL
  • JUVENILE
  • EASY
  • FUNNY


Right Answer: UNORIGINAL


3. What is a “whip”?

The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory

  • A FACE
  • A FOOT
  • A CAR
  • WHIPPED CREAM


Right Answer: A CAR


4. When is something “extra”?

The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory

  • WHEN THERE’S MORE THAN ONE OF SOMETHING
  • WHEN IT COSTS MORE THAN IT’S SUPPOSED TO
  • WHEN SOMETHING IS VERY POPULAR
  • WHEN SOMETHING IS EXTRAVAGANT AND FLAMBOYANT


Right Answer: WHEN SOMETHING IS EXTRAVAGANT AND FLAMBOYANT

5. What is a “stan”?

The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory

  • A NICKNAME FOR STANLEY
  • A CELEBRITY INFLUENCER
  • A WOMAN IN HER 20S
  • AN OBSESSIVE FAN


Right Answer: AN OBSESSIVE FAN


6. Explain the slang term “bop.”

The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory

  • A GOOD SONG
  • A DANCE MOVE
  • A SOCIAL MEDIA APP
  • FIGHTING SOMEONE


Right Answer: A GOOD SONG


7. Try to guess what “wig” means.

The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory

  • AMAZING
  • SCARED
  • ANGRY
  • A CAP MADE OF HAIR


Right Answer: AMAZING


8. Have you heard of “And I oop”?

The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory

  • A RECIPE FOR PASTA
  • WHEN YOUR HAIR IS DONE
  • A FUNNY MEME
  • MAKING A MISTAKE


Right Answer: MAKING A MISTAKE

9. Do you know what “woke” means?

The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory

  • COOL
  • AWARE OF SOCIAL INJUSTICE
  • NOT ASLEEPT
  • ALL


Right Answer: AWARE OF SOCIAL INJUSTICE


10. What does “TBH” stand for?

The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory

  • THEY BOTH HEARD
  • TO BE HONEST
  • TRY BEING HOT
  • THE BEST HOUSE


Right Answer: TO BE HONEST


11. Are you familiar with “ghosting”?

The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory

  • USING SNAPCHAT
  • GETTING SCARED
  • GIVING A SIDE HUG
  • BEING IGNORED


Right Answer: BEING IGNORED


12. What does “swole” mean?

The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory

  • SWOLLEN
  • BUFF
  • SMART
  • JUDGMENTAL


Right Answer: BUFF

13. Can you decipher “fit”?

The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory

  • A CLOTHING SIZE
  • BEING IN SHAPE
  • AN OUTFIT
  • BEING PREPARED


Right Answer: AN OUTFIT


14. Guess what “finna” means.

The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory

  • GETTING SOMETHING FINISHED
  • A SECRET CONVERSATION
  • FANTASTIC
  • PLANNING SOMETHING


Right Answer: PLANNING SOMETHING


15. Translate the Gen Z term “lewk.”

The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory

  • A SPECIAL OUTFIT
  • STARING AT SOMETHING
  • EYES
  • FEELING CONFIDENT


Right Answer: A SPECIAL OUTFIT


16. Try to guess what “beat” means.


  • STEPPING ON THE GROUND
  • AGGRESSIVELY APPLYING MAKEUP
  • THE SOUND OF MUSIC
  • A VEGETABLE


Right Answer: AGGRESSIVELY APPLYING MAKEUP

17. Do you remember what “Gucci” means?

The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory


18. What is a “fam”?

The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory

  • PETS
  • SIBLINGS
  • PARENTS
  • CLOSE FRIENDS


Right Answer: CLOSE FRIENDS


19. Can you explain a “glow up”?

The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory

  • ARRIVING EARLY TO SOMETHING
  • A VIRAL VIDEO
  • SOMETHING THAT GLOWS IN THE DARK
  • A MAKEOVER OR TRANSFORMATION


Right Answer: A MAKEOVER OR TRANSFORMATION


20. Have you heard the term “shook?”20.

The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory

  • STIRRING SOMETHING AROUND
  • A TYPE OF EXERCISE
  • PART OF THE KETO DIET
  • SHOCKED


Right Answer: SHOCKED

21. Do you know what “bruh” means?

The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory

  • TEEN
  • FRIEND
  • SOFT
  • ADVENTUROUS


Right Answer: FRIEND


22. Have you heard the word “boujee”?

  • SMELLY
  • FANCY
  • ON FIRE
  • LOVES TO COOK


Right Answer: FANCY


23. Guess the definition of “clout.”


  • SENSITIVE
  • POPULAR
  • A CLOG IN THE SINK
  • AN ITCH


Right Answer: POPULAR


24. What is the meaning of “yeet”?


  • THROWING SOMETHING
  • GIRLS HANGING OUT
  • FEET WITHOUT A PEDICURE
  • YELLOW


Right Answer: THROWING SOMETHING

25. Can you decipher “sus”?


  • SOUR
  • SUSPICIOUS
  • FEMININE
  • LONG


Right Answer: SUSPICIOUS


26. What’s Gen Z’s definition of “fire”


27. Do you know what “TFW” stands for?


  • TRY FEELING WEIRD
  • THIS FRIEND WON
  • THAT FEELING WHEN
  • THE FUN WAY


Right Answer: THAT FEELING WHEN


28. What does “savage” mean?


29. What is a “squad”?


  • A HIGH SCHOOL STUDENT
  • A GROUP OF FRIENDS
  • A GENRE OF MUSIC
  • A FAMOUS PERSON


Right Answer: A GROUP OF FRIENDS


30. Have you ever heard the term “salty”?


  • CHEESY
  • SNARKY
  • TOO MUCH SODIUM
  • JEALOUS


Right Answer: JEALOUS

The Gen Z Slang Quiz Answers 



[ad_2]

Leave a Comment