the impossible crossword puzzle quiz answers 100% score +4rbx

[ad_1]

The Impossible Crossword Puzzle Answers

The Impossible Crossword Puzzle Quiz Answers 100% Score From Be Quizzed


The Impossible Crossword Puzzle Quiz Answers 100% Score From Be Quizzed

check question and get your correct answers this is total 4 version quiz so complete it carefully

Take the quiz and score 100%

4+RBX

1. 1. DOWN: LONG, SPIKED PLANT

The Impossible Crossword Puzzle Quiz Answers 100% Score From Be Quizzed

  1. Vine
  2. Aloe
  3. Cactus
  4. Iris


Right Answer: Aloe

2. 2. DOWN: AN OVERDONE TAN

The Impossible Crossword Puzzle Quiz Answers 100% Score From Be Quizzed

Type Your Answer

Right Answer: Sunburn

3. 4. DOWN: FANTASY

The Impossible Crossword Puzzle Quiz Answers 100% Score From Be Quizzed

  1. Sleep
  2. Dream
  3. Faker
  4. Fears

Right Answer: Dream

4. 3. ACROSS: A LEGUME

  1. Bugs
  2. Peas
  3. Rice
  4. Bean

Right Answer: Bean

5. 5. ACROSS: TRENDY SOCIAL MEDIA

  1. Instagram
  2. Twitter
  3. Snapchat
  4. Facebook

Right Answer: Snapchat

6. 1. ACROSS: AN AM DRINK

  1. Mai Tai
  2. Scotch
  3. Eggnog
  4. Coffee

Right Answer: Coffee

7. 2. DOWN: THE LAST FRONTIER

  1. Nevada
  2. Kansas
  3. Hawaii
  4. Alaska

Right Answer: Alaska

8. 3. DOWN: GRAPHIC

  1. Design
  2. Crayon
  3. Object
  4. Pencil

Right Answer: Design

9. 5. DOWN: WALLEN, MCGRAW, PARTON

  1. Art Rock
  2. Ragtime
  3. Calypso
  4. Country

Right Answer: Country

10. 4. ACROSS: 2020 OSCARS

  1. Parasite
  2. Deadpool
  3. Avengers
  4. Toy Story

Right Answer: Parasite

11. 1. DOWN: BEAUTIFYING

  1. Makeup
  2. Slip-on
  3. Fashion
  4. Beauty

Right Answer: Makeup

12. 2. ACROSS: SOCIALLY IN 2020

  1. Impossible
  2. Maddening
  3. Oblivious
  4. Distanced

Right Answer: Distanced

13. 4. DOWN: MEDIC;STRANGE

Type Your Answer

Right Answer: Doctor

14. 5. ACROSS: MARUCHAN

  1. Sushi
  2. Ramen
  3. Steak
  4. Curry

Right Answer: Ramen

15. 3. DOWN: KYRIE AND JULIUS

Type Your Answer

Right Answer: Irving

16. 2. ACROSS: SOCCER BUT NOT IN AMERICA

Type Your Answer

Right Answer: Futbol

17. 4. ACROSS: A SUMMER ACTIVITY

  1. Swimming
  2. Shopping
  3. Barbecue
  4. Tanning

Right Answer: Swimming

18. 1. DOWN: SCHOOL

Right Answer: Student

19. 3. DOWN: HEALTHCARE

Right Answer: Medical

20. 1. DOWN: NEW YORK BASKETBALL

Type Your Answer

Right Answer: Knicks

21. 3. ACROSS: BAD; WALT AND JESSE

Right Answer: Breaking

22. 4: ACROSS: BOO!

  1. Spooky
  2. Jeers
  3. Scare
  4. Fears

Right Answer: Spooky

23. 5. ACROSS: THE BUG OF THE 2021 SUMMER

Type Your Answer

Right Answer: Cicada

24. 2. DOWN: ANGRY AND OBNOXIOUS

Right Answer: Aggressive



[ad_2]

Leave a Comment