Where Do These Foods Originate Quiz Answers 100% Score Be Quizzed

[ad_1]

Where Do These Foods Originate Quiz Answers 100% Score 

Where Do These Foods Originate Quiz Answers 100% Score Be Quizzed

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

1. WHERE DO FISH AND CHIPS ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Germany
  • England
  • Belgium
  • France


Right Answer: England


2. WHERE DO CROISSANTS ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers


3. WHERE DO CREPES ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Belgium
  • Norway
  • Portugal
  • France


Right Answer: France


4. WHERE DOES HOT CHOCOLATE ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Iceland
  • Mexico
  • Russia
  • Brazil


Right Answer: Mexico

5. WHERE DOES BIRYANI ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers


6. WHERE DO NOODLES ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers


7. WHERE DOES HAINANESE CHICKEN ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • China
  • Japan
  • Vietnam
  • Singapore


Right Answer: Singapore


8. WHERE DO KIWIS ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Australia
  • New Zealand
  • China
  • Japan


Right Answer: China

9. WHERE DOES PEANUT BUTTER ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers


10. WHERE DOES PHO ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Vietnam
  • SIngapore
  • South Korea
  • China


Right Answer: Vietnam


11. WHERE DOES PAELLA ORIGINATE?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers


12. WHERE DOES POUTINE ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

13. WHERE DOES RAMEN ORIGINATE FROM?South

Where Do These Foods Originate Quiz Answers


14. WHERE DOES BIGOS ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers


15. WHERE DOES SAFFRON ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers


16. WHERE DOES HAGGIS ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Germany
  • France
  • Ireland
  • Scotland


Right Answer: Scotland

17. WHERE DOES CAESAR SALAD ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Greece
  • Italy
  • Mexico
  • Portugal


Right Answer: Mexico


18. WHERE DOES SHISH KEBAB ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers


19. WHERE DOES GOULASH ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Denmark
  • Hungary
  • Germany
  • France


Right Answer: Hungary


20. WHERE DOES CHEESECAKE ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

Where Do These Foods Originate Quiz Answers



[ad_2]

Source link

Leave a Comment